Auto huren

Hoe reis jij het fijnst van A naar B?

Je moet aldoor maar iemand bellen of appen om je weer ergens heen te brengen, je rijdt altijd maar mee met anderen of moet op het openbaar vervoer rekenen. Je kunt nog geen auto kopen, want hier heb je het geld nog niet voor, maar misschien kun je dan wel een auto huren? Denk er eens over na, als je er een gaat huren hoef je niet meer op anderen of op de bus te rekenen zodat jij op tijd op je bestemming aankomt. Dat is toch ideaal.

Het openbaar vervoer is niet altijd even goed

Natuurlijk is het een prima optie als je iedere dag dezelfde reis moet maken die goed aansluit qua buslijn of treinen. Maar als dit niet het geval is, dan kom je misschien iedere dag veel te vroeg aan of juist net een paar minuten te laat. Dit zijn misschien wel kleine ongemakken, maar als het constant op deze manier gaat, dan gaat het op een gegeven moment echt wel dwarszitten. Het is fijner als je het wat meer zelf in de hand hebt, en je dus ook weet dat je niet hoeft te rennen om op tijd te zijn, of dat je juist nog zeeën van tijd hebt.
Auto huren

Misschien ga je fietsen?

Ook niets mis mee, een win-win toch. Je komt aan op je bestemming en je hebt wat beweging meegepakt. Maar ja, dit ligt ook net weer aan de afstand. Als je nou iedere dag een paar minuutjes moet fietsen, dan is het een prima optie, tenzij het weer echt tegenzit natuurlijk. Maar als je nou iedere dag lang onderweg bent, dan kom je misschien wel helemaal bezweet en moe aan op je bestemming. En als deze bestemming bijvoorbeeld jouw werklocatie is, dan is dat niet helemaal professioneel.

Dus toch maar voor de auto gaan

Misschien kun je het vandaag de dag nog niet betalen, een auto die écht van jou is. Maar je kunt er wel eentje huren. Als je een auto huurt heb je meer vrijheid, je weet zelf hoe lang je moet reizen, dus je kan zelf bepalen hoe laat je vertrekt. Je hoeft geen rekening te houden met onhandige tijden van het openbaar vervoer, of met de lange reistijd als je met de fiets zou gaan. Misschien kun je zo zelfs wat langer in je bed blijven liggen, en je kan ook lekker je eigen muziek afspelen in de auto. Dat is toch helemaal ideaal?

Geef een reactie