Duurzame vloeren voor in de cultuursector

Ben jij op zoek naar een mooie vloer voor bijvoorbeeld jouw museum, bioscoop of horecazaak? Dan is een gietvloer een ideale optie voor jou! De gietvloer is een zeer duurzame keuze, waardoor je jarenlang kunt genieten van een vloer, zonder hier al te veel naar om te hoeven kijken. Hoe ideaal is dat? Een gietvloer geeft elke ruimte een moderne en strakke uitstraling. Zo past de gietvloer vrijwel in elk interieur. Benieuwd naar de vele voordelen van een gietvloer? Lees dan snel verder!

De vele voordelen van een gietvloer

Allereerst is een gietvloer een moderne keuze. Hierdoor ben jij met deze vloerkeuze helemaal trendy. Het geeft elke ruimte een strakke uitstraling. Ook is de vloer makkelijk te combineren met elk interieur. De vloer is kleur- en slijtvast. Zo blijft de vloer echt jarenlang mooi! Ook is de vloer brandwerend, dit is zeker handig in ruimtes waar het soms best druk kan zijn vol mensen. Zo blijft de grootte van een eventueel brandje beperkt. Ook is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Je kunt hem gemakkelijk schoonhouden door te vegen, stofzuigen of dweilen. Dit kan ook met een speciale dweilmachine. Daarnaast is de vloer volledig naadloos. Je hoeft je niet te ergeren aan lelijke naden of voegen waar rotzooi in kan komen te zitten. Zo oogt jouw ruimte strak en schoon. Als laatste is de gietvloer geluiddempend. Ideaal dus voor bijvoorbeeld jouw horecazaak of ander bedrijf in de cultuursector! De akoestiek wordt verbeterd en de sfeer blijft rustig, ondanks een drukke inrichting.

De prijs van een gietvloer

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van een aantal factoren. Zo heeft de prijs te maken met de voorbereidingen die getroffen dienen te worden. Dit heeft te maken met de voorbereidingen van de ondervloer etc. Ook is de prijs afhankelijk van het type gietvloer dat je kiest. Je hebt de vloeren in twee verschillende materialen. Namelijk; epoxy (EP) of polyurethaan (PU). De prijs van je gietvloer wordt dan ook per vierkante meter berekend. Het is mogelijk om van te voren een offerte aan te vragen. Zo weet je een beetje wat je te wachten staat. Ook krijg je vaak korting wanneer je een groot oppervlak wilt laten voorzien van een gietvloer. Zo krijg je een duurzame en bovendien voordelige gietvloer waar je jarenlang plezier van zult hebben!

Let wel op waar je je gietvloer aanschaft. Zo zijn er gietvloeren van PU verkrijgbaar, die sterk verschillen in kwaliteit. Wil jij een gietvloer die ook echt duurzaam is? Kijk dan eens bij g-vloeren.nl gietvloeren. Hier hebben ze uitsluitend gietvloeren van hoogwaardige grondstoffen. Wacht niet langer en bewonder al de verschillende opties online!

Geef een reactie