Speelgoed boerderijen, bestaan die nog?

Je kent het wel, je hebt een neefje of nichtje maar geen idee wat je voor cadeau gaat kopen. Zo was ik een tijdje geleden opzoek naar een cadeau voor mijn neefje van 6. Toen bedacht ik mij ineens, weet je nog hoe leuk het was om met een speelgoed boerderij te spelen? Samen op de vloer of het tapijt een boerderij opzetten, ik kon er vroeger geen genoeg van krijgen. Het leek toen al wat ouderwets, maar het bestaat nog steeds. Om dit gevoel door te geven aan mijn neefje ben ik opzoek gegaan naar speelgoed boerderijen, oftewel ‘farm worlds’.

Schleich farm world

Na kort zoeken ben ik al vrij snel bij Schleich farm world terecht gekomen. Ik zag veel goede reviews over dit merk. En het leukste vond ik dat ze niet alleen boerderijdieren hebben, maar ook dinosauriërs, paardenboxen, en zelfs een mobiele dierenarts. Tijdens het uitzoeken van het cadeau kon ik ons al samen zien spelen. Nu was nog de vraag wat ik ging kiezen, dit was nog een lastige keuze..

Bij Schleich wordt veel aandacht besteed aan de details. Alles is op maat gemaakt en klopt qua verhouding met echte boerderij dieren. Door de goede kwaliteit gaat het ook lang mee en kunnen mijn neefje en ik er lang plezier van hebben.

Ik hoor het jullie al denken, wat heeft ze gekozen voor haar neefje? Na lang zoeken ben ik op het volgende uitgekomen. Zo heb ik een kudde schapen, een herdershond, 2 paarden, een paardenstal, en een hek om de schapen in te houden besteld. Uiteraard heb ik ook een dinosaurus besteld. Niet te veel maar wilde mijn neefje wel goed verwennen.

De bestelling is binnen

Toen de bestelling binnen was vond ik het ook leuk om het speelgoed te bekijken. Hoe het eruit zag, hoe het voelde, en hoe gedetailleerd het eigenlijk was. Het verbaasde mij hoe mooi het eruit zag. Ik wilde er stiekem zelf mee gaan spelen. Gelukkig was mijn neefje een paar dagen later jarig en hoefde ik niet veel langer te wachten.

De dag was eindelijk aangekomen dat ik het cadeau kon geven. Mijn neefje was er ontzettend blij mee en wilde gelijk samen spelen. Ik zag hem genieten, en dat gaf mij weer veel voldoening. Mijn cadeau idee was geslaagd.

Nu, een paar jaar later, heeft mijn neefje zijn boerderij uitgebouwd en is hij Schleich gaan verzamelen. Wij zitten nog regelmatig boerderijtje te spelen en hij kan er, net zoals ik, geen genoeg van krijgen.

Geef een reactie