Afvalbakken voor jouw bedrijfsafval

Ieder bedrijf produceert tegenwoordig wel afval op de een of andere manier. Uiteraard gebeurt dit bij het ene bedrijf meer dan bij het andere. Zo is het niet altijd even makkelijk in te schatten hoeveel afval er precies ontstaat in het proces binnen jouw bedrijf. Toch kan dit erg waardevol zijn. Door hier even wat tijd in te investeren kan er misschien ook wel bespaard worden op de hoeveelheid afval dat ontstaat gedurende het proces. Ook het type afval dat bij een bedrijf ontstaat zal overal anders zijn. Bij de bedrijven die zich in de horecasector bevinden zal het afval vooral te maken hebben met glas en restafval. Een bedrijf dat onderdelen in een fabriek produceert kan echter weer meer te maken hebben met metalen die als afval weggegooid worden. Daarom is het handig om te bekijken wat jouw bedrijf nodig heeft. 

 

Afvalbakken 

De afvalbak heeft bij alle bedrijven namelijk een belangrijk doel. Het afval moet hierin gegooid worden, zodat dit uiteindelijk op de juiste plek kan belanden. Dat kan zijn in de vorm van een ondergrondse vuilnisbak, maar er zijn ok bedrijven die het afval laten ophalen door andere bedrijven. Hiermee worden dus niet de vuilnismannen bedoelt die overal het afval ophalen. Nee, er zijn bedrijven die jouw bedrijfsafval in de afvalbak komen ophalen, om ervoor te zorgen dat jij weer een lege afvalbak hebt. Zo kan jij gewoon het afval van jouw bedrijf blijven weggooien in een afvalbak, zonder dat er hier daarna nog naar omgekeken hoeft te worden. Dit is dus een zeer efficiënte manier van werken, waarbij er veel tijd bespaard kan worden voor de medewerkers. 

 

Online te huren

De afvalbak van dat bedrijf krijgt jouw bedrijf dus eigenlijk in bruikleen. Een afvalbak huren is gelukkig zeer simpel online aan te vragen en te regelen. Hiervoor is het wel belangrijk dat je als bedrijf weet welk type afval er in het bedrijf ontstaat en hoeveel dit is op een maandelijkse basis. Afhankelijk van deze informatie zal er uiteindelijk namelijk een geschikte afvalbak geregeld gaan worden voor jouw bedrijf. Als er bijvoorbeeld niet al te veel afval ontstaat per maand, zal jouw bedrijf misschien genoeg hebben aan afvalbak van 360 liter. Mocht er toch een stuk meer afval ontstaan binnen het bedrijf is de afvalcontainer van 1700 liter misschien toch de betere optie. In de kleinere variant passen bijvoorbeeld zes vuilniszakken, maar in de grote variant passen wel achtentwintig vuilniszakken die weggegooid kunnen worden.

Geef een reactie