Reislust: al het goede komt VanVerre

We gaan op huwelijksreis! We houden de ceremonie klein. Uitsluitend de getuigen zijn uitgenodigd. De volgende dag zullen we vertrekken naar een bestemming die al lang in de bovenste regionen van ons wensenlijstje stond: een Rondreis Bali. We zijn in zee gegaan met reisorganisatie Van Verre. Waarom? Omdat je bij hen de pure passie voor reizen proeft. Zij willen gewoon onvergetelijk mooie reizen samenstellen en doen dat met een schat aan ervaring. Omdat wij een dergelijke reis maar één keer zullen maken, willen we gewoon dat alles klopt. Het is dan ook belangrijk dat we deze reis, met alles wat geregeld moet worden, in vertrouwde en deskundige handen kunnen leggen.

Uitgebreide keuze

Het reisdoel stond dus vast en het was ook duidelijk dat we voor een rondreis zouden gaan. We hebben wat tijd nodig gehad om te kiezen wat we precies wilden zien en doen op Bali. Er is namelijk een keur aan mogelijkheden. Alles leek leuk! In eerste instantie wilden we, gezien de gelegenheid, kiezen voor een romantische reis, bijvoorbeeld naar Bali en Gili Meno, een waar bounty-eiland. We zouden daar kunnen genieten van de heerlijke temperaturen, de boeiende cultuur en de prachtige natuur. We zouden zelfs dolfijnen kunnen spotten. Het voordeel is dat de afstanden klein zijn. Zo kun je met gemak veel van Bali zien.

Actief

Uiteindelijk won onze sportieve inslag het toch van de romantiek. We hebben namelijk een actieve rondreis geboekt. Op die manier kun je het eiland Bali ook heel goed beleven. We gaan raften en wandelen door de jungle. Ik kijk zeer uit naar het zien van de wereld onderwater tijdens het snorkelen in de riffen. We zullen fietsen door dorpjes en langs rijstvelden. Op deze manier voel je het leven van Bali tot in je botten. Dat is waar we van houden. Lekker actief, buiten, het eiland verkennen. Aan romantiek zal het op deze reis trouwens ook niet ontbreken want we gaan verschillende stranden bezoeken, waaronder die van Seminyak. Zo hebben we tijd voor elkaar en kunnen we samen een lekker drankje doen op een terrasje.

Duurzaam

Bij het kiezen van een reisorganisatie hebben we ook gelet op duurzaamheid. We willen dat bij het samenstellen van de reizen rekening wordt gehouden met de lokale mensen, het milieu en de natuur. Van Verre maakt zorgvuldige overwegingen bij het kiezen van lokale partners, waarbij de voorkeur uitgaat naar kleinschaligheid. Dat is goed voor de economie aldaar. Daarnaast is het als reizigers ook leuk, omdat je zo een betere indruk krijgt van het land en de bevolking.

Geef een reactie