Goedkope e-bike kopen

Fietsen op Texel

Fietsen op Texel is dé ideale manier om op een actieve manier van je vakantie te genieten. Fietsen op Texel is naast actief bezig zijn ook genieten van de prachtige natuur. Texel beschikt over 140 kilometer aan fietspaden en deze voeren je over het hele eiland. Zo kom je per fiets op plekken waar je met de auto of bus niet kunt komen!

 

Fietsen op Texel

De prachtige natuurparken, duinen en bossen vormen tijdens je fietstochten het Texelse landschap.
Ook zal je tijdens het fietsen op Texel ervaren dat Texel een waar schapen eiland is. Wist je dat er op Texel meer schapen dan mensen wonen? Tijdens het fietsen op Texel ontdek je een hele andere kant van Nederland. Met maar liefst 140 kilometer aan goed onderhouden fietspaden kun je op Texel een flink eind wegtrappen. Ook door het Nationaal Park Duinen van Texel lopen veel fietspaden en gemarkeerde fietsroutes die je langs de mooiste plekjes voeren. Je fietst over prachtige fietspaden door bos en duin, naar de vuurtoren in De Cocksdorp of langs idyllische dorpjes. Fiets je langs de oostkant van het eiland, langs de Waddenzee, dan heb je met laagwater kans om zeehonden te spotten op het Wad!

 

Fiets huren of zelf meebrengen?

De bootovertocht vanaf Den Helder duurt slechts 20 minuten. Neem je Je eigen fietsen mee? Deze mag je kosteloos achterop de auto meenemen. Kom je met de fiets over? Dan betaal je voor je fiets per persoon € 5,- voor een retour. De veerboot beschikt over voldoende stallingsruimte, waar je je fiets veilig kunt stallen. Heb je geen zin om je eigen fiets mee te brengen? Huur dan eenvoudig een fiets bij fietsverhuur De Koog. Wanneer je een fiets online reserveert, dan ben je verzekerd dat deze klaar staat bij aankomst op Texel. Net zo gemakkelijk!

Geef een reactie