Vliegtickets Turkije voor een heerlijke vakantie

Het is alweer bijna zomer en dat betekent dat iedereen lekker naar de zon toe wil. Overal zie je aanbieders van zonvakanties en de keuze is dan ook enorm. Ga je naar Spanje, Frankrijk, Turkije of toch naar Italië? Zelf ben ik nu een aantal jaar op rij naar Turkije geweest. Ik vind het leuk om verschillende plekken te bezoeken en zo ben ik bijvoorbeeld al naar Izmir en Antalya geweest. Maar niet alleen verschillende aanbieders zijn er in overvloed, ook luchtvaartmaatschappijen willen je maar al te graag naar binnen halen. Zelf boek ik mijn vliegtickets Turkije altijd via een handige vergelijkingswebsite. Deze heet Triptime.nl en ik maak hier altijd handig gebruik van. Vliegtickets naar Turkije bijvoorbeeld kunnen erg in prijs variëren. Niet iedereen weet bijvoorbeeld dat de datum of het tijdstip waarop je vertrekt grote gevolgen kunnen hebben voor de prijs van de tickets. Meer weten? Lees gauw verder en ontdek alle voordelen!

*Let er wel op dat de regels, prijzen en maatregelen tijdens de coronacrisis misschien anders zijn dan je gewend bent. Laat je hiervoor altijd informeren door de luchtvaartmaatschappij of de aanbieder bij wie je jouw vakantie boekt!

Welke vliegtickets naar Turkije kies jij?

Voordat ik vliegtickets naar Turkije koop zoek ik altijd al veel van tevoren uit. Zo is de datum, de duur van de vakantie en het tijdstip waarop je vliegt van belang. Zorg ervoor dat je voor jezelf, indien mogelijk, meerdere data noteert zodat je kunt vergelijken welke optie het minst kost. Als het jou bijvoorbeeld niet uitmaakt of je door de week of in het weekend vliegt, kan het zo maar zijn dat vliegen door de week jou een hoop Euro’s bespaart. Daarbij kan het zijn dat vliegtickets Turkije vanaf bijvoorbeeld Schiphol duurder zijn dan wanneer je vanaf Frankfurt vliegt. Als het jou niet uitmaakt om via Frankfurt naar Turkije te reizen kan ook zo’n optie heel aantrekkelijk zijn. Ook de luchthaven in Turkije verschilt erg in prijs. Let hier goed op bij het kopen van tickets naar Turkije en bedenk of het echt nodig is om op de luchthaven te vliegen die jij in gedachte had. Soms is een korte rit van 2 uur naar jouw vakantiebestemming in plaats van direct vliegen op jouw vakantiebestemming namelijk ook een goede optie. Daarbij zie je gelijk een mooi stuk van het landschap en als je hiermee flink bespaart zou ik dit zeker in overweging nemen. Zoals je kunt lezen verschilt de prijs van vliegtickets naar Turkije door verschillende factoren. Neem bovenstaande tips dus in acht bij het boeken van jouw tickets. Verder hoef je natuurlijk alleen nog maar te genieten van je heerlijke vakantie!

Geef een reactie